Inspiring Change vas poziva da se pridružite Erasmus+ treningu za mlade!

O čemu se radi?

Trening se bavi društvenim preduzetništvom mladih. U periodu od nedelju dana na zabavan način upoznaćete se sa konceptom društvenog preduzetništva i načinima na koje možete iskoristiti svoje potencijale da pokrenete sopstveni biznis.

Kada se to dešava i gde?

Trening se održava u Draču, Albaniji, od 4. do 11. maja 2022. godine.

Koliko to košta?

Svi troškovi programa su u potpunosti pokriveni. To znači da vam je obezbeđen smeštaj, klopa, aktivnosti u Draču i lokalni transport. Troškovi puta iz Srbije vam se refundiraju po dolasku u Drač.

Ko može da se prijavi?

Jedini uslov je da ste napunili 18 godina, baratate engleskim jezikom, i imate želju da putujete, učite, i upoznate kul ljude iz drugih zemalja.

  • Uslov za ulazak u Albaniju iz Srbije tokom trajanja pandemije jeste da ste potpuno vakcinisani ili imate negativan PCR test ili imate potvrdu da ste preležali COVID-19.

Ko sve dolazi?

Ovaj trening okuplja mlade iz Srbije, BiH, Makedonije, Poljske, Albanije, Grčke, Bugarske i Turske. Zezanje je uvek dobro. Verujte nam na reč 🙂

Šta dalje?

Program traje dve i po godine i predviđa brojna druga putovanja. Nakon ovog treninga imaćete mogućnost da nam se pridružite u Solunu tokom leta u trajanju od nedelju dana, a kasnije i u Poljskoj i BiH.

Kako da se prijavim?

Ako vam ovo zvuči kul koliko i nama, pošaljite nam popunjenu prijavu na info@inspiringchange.rs

Kliknite ovde da biste preuzeli formular:

Imate pitanja?

Pišite nam! Možete nas kontaktirati mejlom, putem društvenih mreža, ili telefonom: +38162420998

en_US